Drugslab LIVE

Loading...

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Agregado by Siulwon
31 Vistas
Rens Polman, Nellie Benner and Bastiaan Rosman celebrate 500.000 subscribers! In this livestream they answer all your questions and have some surprises in store. The livestream wil be in English.

DRUGSLAB PLAYLIST:
Spotify: http://bit.ly/drugslabspotify
Apple Music: http://bit.ly/drugslabapplemusic

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/drugslab_bn...

ONZE PRESENTATOREN:
Rens Polman: https://www.instagram.com/renspolman
Nellie Benner: https://www.instagram.com/nelliebenner
Bastiaan Rosman: https://www.instagram.com/bashiaanrosman

NIEUWSGIERIG NAAR EEN DRUG?
Laat ons weten over welke drug je nieuwsgierig bent door hierbeneden te reageren of door de hashtag #Drugslab te gebruiken.

OVER DRUGSLAB:
Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. Op dit kanaal proberen Rens Polman, Nellie Benner en Bastiaan Rosman de drugs uit die jij getest wil zien. We doen dit in de naam van de wetenschap, zodat we kunnen laten zien wat de effecten van drugs op het menselijk lichaam zijn. Je kunt ons laten weten welk type drug jij getest wil zien door te reageren in het reactiegedeelte onder de video of de hashtag #drugslab te gebruiken. Naast ons wekelijkse experiment voorzien we je van informatie over veilig gebruik, veilige dosering, wat de effecten en risico’s zijn en enkele do’s en don’ts als je drugs gebruikt. In de naam van de wetenschap! Peace.

OVER BNNVARA:
BNNVARA is een Nederlandse publieke omroep. De omroep van vrij, nieuwsgierig en sociaal Nederland. We blijven schoppen, maar nooit zonder reden. BNNVARA produceert entertainment en informatieve programma’s, radioprogramma’s en speelfilms. Sommige programma’s stellen controversiële onderwerpen aan de kaak zoals het orgaandonortekort, drugs en seks.

OVER SPUITEN EN SLIKKEN:
Drugslab is onderdeel van Spuiten en Slikken. Spuiten en Slikken is een Nederlands televisieprogramma over seksualiteit en drugs dat loopt sinds 2005. Het wordt uitgezonden door BNNVARA en is bedoeld om jongeren te informeren en voor te lichten. Het behandelt verschillende typen drugs en de effecten ervan en gaat in op de aspecten van seks en seksualiteit.

WAARSCHUWING:
De bovenstaande video dient een educatief doel in relatie tot het gebruik van drugs en de effecten ervan. Het is expliciet niet de intentie mensen aan te moedigen om drugs te gebruiken. De handelingen die te zien zijn in de video worden uitgevoerd door professionals of onder de strikte supervisie van professionals. Dienovereenkomstig dringen BNNVARA en de producers van het programma er met klem op aan dat niemand poogt enige getoonde handeling uit de video te recreëren of na te doen en zal BNNVARA niet aansprakelijk zijn voor welke materiële en/of immateriële schade dan ook als mensen dit wel doen!

Informatieve links:
http://www.unity.nl
http://www.erowid.org
Categoría
Cannabis / Marihuana Otras Drogas Other languages

Deja tu comentario

Inicia Sesión o Registrate para dejar comentarios.

Comentarios

Anímate! Se el primero en comentar este video